Hierbij een smakelijk recept voor vegaballetjes met een Marokkaanse twist. De marinade heb ik losjes gebaseerd op de recepten die ik vond voor de beroemde kruidenmix 'ras el hanout'. Lekker met couscous on the side en ratatouille voor je portie groenten (gewoon uit een blik hoor, dus lekker makkelijk). Serveer er een lekker frisse (zelfgemaakte) tzatziki bij voor een frisse touch!
Wat heb je nodig?
Hoofdgerecht voor 2 personen
Doe alle kruiden in een vijzel en maal klein tot een kruidenmix. Doe wat olie in een pannetje en braad de vegaballetjes met de kruiden langzaam gaar. Bereid de
couscous volgens de verpakking, voeg aan het water het bouillonblokje toe. Rooster de geschaafde amandelen tot ze lichtbruin kleuren. De ratatouille hoef je alleen maar op te warmen, bijvoorbeeld
in de magnetron. Serveer alles naast elkaar en bestrooi met de geroosterde amandelen en nog wat koriander.
Smakelijk!